s

Prvo nadstropje je razdeljeno v FITBAR , kjer lahko spijete proteinski napitek, se odžejate s pivom po Spinningu ali po jutranjem treningu zbudite telo s kavico.

V drugema nadstropju je dvorana za Spinning in klasični trenažerji.

Tretje nadstropje je namenjeno skupinski vadbi in funkcionalnemu delu.

Četrto nadstropje pa je namenjeno predvsem kardio vadbam.

Zakaj FITCITY?

Za vas bo skrbela izkušena ekipa že dobro uveljavljenih inštruktorjev, trenerjev in vaditeljev, sami izjemni športniki in ljubitelji dela z ljudmi. MyZone sistem v fitnesu omogoča spremljanje intenzivnosti, porabo kalorij in redno spremljanje vaših aktivnosti tako v fitnesu kot na prostem.

Osebna trenerstva FitCity

Eno od pomembnih vodil za rekreacijo je, da je lahko varna, zabavna in uspešna, le če so njena vsebina, obseg in intenzivnost prilagojeni sposobnostim in ciljem posameznika. Večina vas v fitnes zaide z osebnim ciljem in pričakovanji. Ker je fitnes področje, kjer potrebujete znanje pa ga mogoče nimate zadosti, vam svetujemo, da se o pravilnem načinu treninga, prehrani, jasno in predvsem realno zastavljenimi cilji posvetujete z enim od naših osebnih trenerjev.

Za informacije o osebnih trenerstvih, individualnih programih in cenah pište na info@fit-city.com.

about-image

Osebni Couching

about-image

Coaching
je orodje namenjeno posameznikom, ki si želijo sprememb na različnih področjih življenja. Tako kot povsod je potrebno tudi pri spremembi okoli teže, samopodobe, rezultata najprej narediti spremembo v "glavi". Coaching pomaga neproduktivne strategije zamenjati z uspešnimi.

NLP ali nevrolingvistično programiranje
je danes ena najbolj cenjenih in iskanih oblik komuniciranja. Je raziskava komunikacije, človeškega vedenja in procesov, ki ga krmilijo.

NLP predstavlja procese razumevanja
o tem kako si ljudje organizirajo čutenje, komunikacijo in vedenje. Veliko našega vedenja in komunikacije izhaja iz vzorcev. Skozi NLP se, da vzorce prepoznati in spreminjati. Cilj je uspešnejša komunikacija in ustvarjanje novih "notranjih zemljevidov" za razumevanje različnih situacij.

Vse informacije o urniku najdete na povezavi